Couples

Samen de liefde vieren! Willen jullie , jullie liefde vast laten leggen? Fantastisch! Altijd doen! Regelmatig hoor ik terug dat een van de twee een fotoshoot vooraf niet ziet zitten, want ” het is zo ongemakkelijk voor een camera”. Ik snap dat helemaal maar no worries ik zorg ervoor dat jullie helemaal relaxed zijn en vergeten dat ik er ben. We gaan samen op pad en leggen jullie liefde zo puur mogelijk vast! Jullie gaan naar huis met een onvergetelijke herinnering en prachtig beeld. Meer info en tips krijg je vooraf via een uitgebreide digitale brochure. Prijzen? Zie de informatie hieronder.       

Boek een coupleshoot

Prijzen:

Pakket BASIC:
+/- 1 uur fotografie
25 foto’s op hoge en lage resolutie (zelf kiezen uit selectie van +/- 30) Online gallery
€ 270,-

 

 

Pakket PURE BASIC:
+/- 1,5 uur fotografie
minimaal 50  foto’s in hoge en lage resolutie (zelf kiezen uit selectie)  Online gallery
Luxe linnen fotoalbum  15×15 cm met 12 spreads (24 blz.)
Slideshow met muziek om vrij te delen
€335,-
Pakket PURE LOVE:
+/- 1,5 uur fotografie
Alle bewerkte  foto’s
Online gallery
Luxe linnen fotoalbum 20×20 cm met 12 spreads ( 24 blz.)
Slideshow met muziek om vrij te delen
€ 395,-
Trouwen? Gaan jullie trouwen en ben ik jullie fotograaf? Dan ontvangen jullie 15% korting op een couple shoot. Jullie kiezen het pakket.

Alweer een paar weken geleden hebben we een loveshoot bij Kim gedaan op de mooie heide. Tijdens de fotoshoot weet Kim je echt op je gemak te stellen. Ze geeft kleine aanwijzingen om je een kleine sturing te geven. Je hebt nauwelijks het gevoel dat ze er is. Heel fijn! Ze heeft prachtige foto’s van ons gemaakt. We zijn er zó blij mee! Nogmaals onwijs bedankt Kim!

- Joris & Nicole

BELANGRIJKE INFO:

  • Bovenstaande tarieven zijn inclusief BTW en reiskosten binnen een straal van 25 KM vanaf Sint-Oedenrode (daarbuiten €0,35 per km.).
  • Op alle fotosessies zijn de Algemene Voorwaarden van Kim Vulders Fotografie van toepassing.

 

Let's connect on Instagram!