MENTORING

Ik help je graag bij je ontwikkeling als fotograaf. 6 jaar geleden begon ik als beginnend fotograaf ( zo durfde ik me toen nog niet te noemen overigens). 1000 vragen had ik. Wat had ik toen graag mentoring gehad! Tijdens de mentorsessie beantwoord ik al je vragen en kijken we samen naar wat er nodig is om jouw fotografie skills naar een hoger plan te tillen.

Mentoring sessie 1

Duur: 2 uur
Locatie: Sint-Oedenrode
Kosten: € 145-, (excl BTW)

Tijdens deze sessie mag je me alle vragen stellen. Wil je meer weten over de opbouw van een shoot, het gebruik van lenzen, social media, software? You name it! Zorg dat je vooraf alle vragen op papier hebt gezet zodat we efficient al jouw vragen aan bod kunnen laten komen.

Mentoring sessie 2

Duur: 4 uur
Locatie: Sint-Oedenrode
Kosten: € 280,- (excl BTW)

Ook in deze sessie komen al je vragen aan bod. We kunnen nu dieper in gaan op een specifiek deel waarin je echt wilt groeien. Het is ook mogelijk om samen een shoot te doen en daarna je workflow te bespreken.
Vooraf bespreken we je leerdoelen.

 

Ervaringen

Ik heb nu twee mentorsessies gehad bij Kim en echt er ging een wereld voor mij open! Kim is fijn in de omgang en ze neemt echt de tijd voor je vragen. Ik zou deze mentorsessies zeker aan willen raden! Ik ben geinspireerd en met een hoofd vol ideeen weer naar huis gegaan!
- Femke

Let's connect on social media