WORKSHOP BACK TO BASIC

Is fotograferen voor jou ook een passie? Wil je betere foto’s leren maken op vakantie en in het dagelijks leven. Mooiere beelden schieten van je kinderen of kleinkinderen? Wil je het gebruik van licht beter beheersen en af van de automatische stand? Dan is deze workshop iets voor jou! We gaan een middag flink aan de slag zodat jij jouw camera goed onder controle krijgt!

INFO
Locatie: Sint-Oedenrode
Duur: 3.5 uur ( 13.00 – 16.30 uur)
Kosten: € 95.00
Inclusief:
e-book
koffie/thee en lekkers

 

Na de workshop ontvang je 4 weken lang wekelijks een fotografie opdracht. Wanneer je deze instuurt ontvang je de opdracht voorzien van feedback retour. Zo blijf je ook na de workshop leren.

DATA

12  september 2020  ( nog 1 plek beschikbaar)

23 oktober   2020  ( nog 5 plekken beschikbaar)

Ervaringen

Fotografie is echt een hobby! Ik wilde wel heel graag betere foto's maken van mijn dochtertjes en baalde telkens dat het niet lukte zoals ik het in mijn hoofd had! De workshop van Kim heeft mij echt ontzettend geholpen. Tijdens de workshop kreeg ik al wat meer inzicht, maar door de opdrachten na de workshop vielen de zogenaamde kwartjes. Kim beantwoorde al mijn vragen en gaf eerlijke feedback op de foto's die ik instuurden. Zo kreeg ik ook echt gevoel dat ik mocht leren. In het e-boek dat ik kreeg na de workshop staat alles nog eens beschreven en dat pak ik er dan ook regelmatig nog eens bij. Ik ben nog lang niet uitgeleerd! Maar het begin is wel gemaakt! Twijfel je nog! Niet nodig! deze workshop gaat je echt helpen!

- Maud

Let's connect on Instagram!