Brand your business

Je zelf laten zien!  Jouw merk of bedrijf een persoonlijk gezicht geven!  In deze tijd van online marketing, vluchtige communicatie en een wereld die zich voor een groot deel digitaal afspeelt, is jezelf op de kaart zetten belangrijker dan ooit. Jouw klant wil een gezicht, een persoonlijk verhaal een compleet plaatje wat jouw product extra uniek maakt!  Ik help je graag bij het vertellen van dat verhaal! Voor de shoot hebben we contact ( telefonisch of via skype) om jouw bedrijfsvisie, plan en doel te bespreken. Ik help je met het fine tunen van het uiteindelijke shoot plan!  Hier gaan we mee aan de slag!

Geef jouw business een gezicht

* Intake gesprek ( telefonisch / skype )
* 1.5 - 2 uur fotografie * 35 digitale bewerkte foto's
* Rechten vrij te gebruiken
* Mogelijkheid tot 1 kledingwissel
* Mogelijkheid tot 1 locatie wissel ( binnen de fotografie tijd)
€ 335-, excl. BTW .
Incl.  reiskosten binnen een straal van 20 km van Sint-Oedenrode. ( daarbuiten € 0.35 per km)

Dit pakket is evt uit te breiden met hairstyling en visagie. Stuur een mail voor meer mogelijkheden.

Boek een branding shoot
01
03

Ervaringen

Marianne - Mindkick coaching & training -

Voor mijn nieuwe website heb ik een zakelijke shoot bij Kim geboekt. Vanaf het eerste moment zorgt Kim voor een relaxed gevoel tijdens de shoot. Ze was erg geïnteresseerd in mij als persoon en in mijn bedrijf en daarnaast erg flexibel! Een extra locatie was geen probleem! Het resultaat: een erg gezellige avond en een hele serie geweldig mooie foto’s! Bedankt Kim!

Jeroen - Mediahuis Meierijstad -

We hebben al meerdere keren gewerkt met Kim. We zijn dan ook erg tevreden. De samenwerking verloopt perfect, snelle levering, goede communicatie vooraf en tijdens en na de afspraak. Kim is een fijn persoon om mee te werken.

Marloes - Loes Productions -

Wat een fijne samenwerking was dit! Niet alleen de voorbespreking was fijn, de shoot zelf was erg gezellig! Ik was direct op mijn gemak, waar ik had verwacht dat ik het super ongemakkelijk zou gaan vinden! met het eindresultaat ben ik nog steeds erg blij. Ook super fijn dat de foto's op webresolutie worden geleverd trouwens! Ik heb ze meteen kunnen gebruiken op Instagram.

PREV.
NEXT.
- NEW ZEALAND

Let's connect on Instagram!