Weddings

Op jullie mooiste dag ben ik graag aanwezig om alle bijzondere momenten te vangen en voor jullie vast te leggen. Ik wil foto’s leveren die jullie keer op keer meenemen naar die fantastische dag, om zo de herinnering levend te houden. Dit doe ik op een journalistieke en stijlvolle manier, je zult haast niet merken dat ik aanwezig ben. Ik observeer en probeer die momenten vast te leggen die er toe doen…een lach, een traan een gekke bek. Want die ene blik zegt meer dan duizend woorden. ​

Bruiloft reportages beginnen bij € 1650-,  ( 6 uur)

Bij elke bruiloft krijgen jullie:

  • ​ 2 dates vooraf :  koffiedate (of online meeting) en voorbereidingsgesprek
  • Minimaal 300 met liefde bewerkte digitale HR beelden
  • Online gallery om te delen met vrienden en familie
  • Day After preview ( binnen enkele dagen na de bruiloft)
  • Slideshow met jullie muziek
  • Klein album met 15 spreads ( 30 pagina’s )
  • btw & km vergoeding binnen straal van 100 km rondom St-Oedenrode   ​

Enthousiast geworden? Vraag dan de uitgebreide brochure aan met meer info over prijzen en mijn werkwijze.

Trouwen jullie in het buitenland? Wat gaaf!!  Ik reis graag met jullie mee om jullie dag op de mooiste plekken vast te leggen! Stuur me een mail voor meer informatie!

01
03

Pyke & Yola

We zijn zo ontzettend blij met de foto's die je van ons hebt gemaakt op onze trouwdag! Elke keer opnieuw beleven we onze dag weer van het begin tot het einde. Het was zo mooi! Het was fijn om je erbij te hebben ! Super bedankt!

Robin & Josien

Kim is een fantastische fotograaf! Ze heeft onze bruiloft perfect vastgelegd. Het kon gewoon niet beter! Een absolute aanrader! En ze is ook nog een superfijn mens in de omgang. We hadden niemand anders willen hebben.

Lars & Elrieke

Zo ontzettend blij met Kim als fotografe op onze bruiloft! Informatievoorziening en maken van afspraken aan de voorkant verliep heel erg soepel. Kim denkt met je mee en komt met ideeën als je hierom vraagt.
Op de dag zelf was het super relaxed om Kim om je heen/dichtbij je te hebben. Kim is enthousiast en stelt iedereen op zijn of haar gemak.
De foto's zijn echt prachtig geworden. We genieten er nog continue van en zouden Kim aan iedereen aanbevelen.

PREV.
NEXT.
- NEW ZEALAND