Workshops & Mentoring

Fotograferen is mijn passie en deze passie deel ik heel graag met jullie. Ik vind het fantastisch om je te inspireren en je te helpen bij je persoonlijke groei als fotograaf. Met mijn achtergrond als coach, kan je ik goed begeleiden in dit proces om de stappen te zetten die nodig zijn om je doel te halen!

BACK TO BASIC

Is fotograferen voor jou ook een passie? Wil je betere foto's leren maken op vakantie en in het dagelijks leven. Van fotografie meer dan je hobby maken? Of wil je juist dat extra stapje zetten als professionele fotograaf. Neem dan eens een kijkje op mijn workshop pagina.

Lees meer

LOVE FRAMED

Ben jij een fotograaf die zich wil ontwikkelen in pure fotografie. Niet alleen mooi beeld
wil maken, maar vooral echt een gevoel wil vangen? Je klanten naar huis wilt sturen met een prachtige
herinnering? Yep dan is dit de workshop voor jou.

Lees meer

MENTORING

Ik help je graag bij je ontwikkeling als fotograaf. 6 jaar geleden begon ik als beginnend fotograaf ( zo durfde ik me toen nog niet te noemen overigens). 1000 vragen had ik. Wat had ik toen graag mentoring gehad! Tijdens de mentorsessie beantwoord ik al je vragen en kijken we samen naar wat er nodig is om jouw fotografie skills naar een hoger plan te tillen.

Lees meer

FOTOGRAFIE IN DE KLAS

In deze lesreeks van 3 lessen leren kinderen meer over fotografie, leren ze conceptueel te werken en werken we toe naar een echte expositie. Een hele toffe aanvulling op het creatieve lespakket voor de midden- en bovenbouw van het basisonderwijs.

Lees meer

" The question is not what you look at, but what you see "

Let's connect on Instagram!