Workshops & Mentoring


Fotograferen is mijn passie en deze passie deel ik heel graag met jullie. Ik vind het fantastisch om je te inspireren en je te helpen bij je persoonlijke groei als fotograaf. Met mijn achtergrond als coach, kan je ik goed begeleiden in dit proces om de stappen te zetten die nodig zijn om je doel te halen!

" The question is not what you look at, but what you see "

WORKSHOP

Back to Basic

Is fotograferen voor jou ook een passie? Wil je betere foto's leren maken op vakantie en in het dagelijks leven. Mooiere beelden schieten van je kinderen of kleinkinderen? Wil je het gebruik van licht beter beheersen en af van de automatische stand? Dan is deze workshop iets voor jou! We gaan een middag flink aan de slag zodat jij jouw camera goed onder controle krijgt!

Lees meer

MENTORING

een op een

Ik help je graag bij je ontwikkeling als fotograaf. 6 jaar geleden begon ik als beginnend fotograaf ( zo durfde ik me toen nog niet te noemen overigens). 1000 vragen had ik. Wat had ik toen graag mentoring gehad! Tijdens de mentorsessie beantwoord ik al je vragen en kijken we samen naar wat er nodig is om jouw fotografie skills naar een hoger plan te tillen.

Lees meer

Let's connect on Instagram!